Samenwerkingen

Af-bouw heeft verschillende partners met wie wij al jaren samenwerken, hieronder vind u een lijst met bedrijven die kwaliteit leveren voor de juiste prijs.

Keurs Advies groep

Wij hebben een samenwerking met deze partner voor het installeren van isolatieglas bij nieuwe woningen in België. Zij verstrekken hypotheken door heel België. Labels die zij hebben zijn. Hypotheek Lommel, Hypotheek Aalster, Hypotheek Antwerpen, Hypotheek Bruggen, Hypotheek Beringen, Hypotheek Brussel, Hypotheek Genk, en Hypotheek Kortrijk.

AreYoukittingMe

Kitbedrijf AreYouKittingMe heeft meerdere websites zoals, Kitbedrijf Purmerend, Kitbedrijf Zaandam en kitbedrijf Diemen en Kitbedrijf Amsterdam.

 

Bouwproject met een steiger gepland?

Heb je een klus waar je aan zult beginnen en heb je daar een steiger of rolsteiger voor nodig? Bezoek dan hier steigerdeals.nl voor steigers en rolsteigers.

Locksmith Amsterdam

Locksmith Amsterdam is een Amsterdamse slotenmaker die zich richt op de expats markt. Met 3 slotenmakers kunnen zijn u 24/7 bedienen als u zich heeft buitengesloten. Met eerlijke prijzen is dit de slotenmaker Amsterdam. Ook werkzaam als Slotenmaker Amsterdam west, Slotenmaker Amsterdam oost, Slotenmaker Amsterdam zuid en Slotenmaker Amsterdam noord.

Verhuizen

Ga je verhuizen en wil je daarmee geholpen worden? Schakel dan hulp in van een goed verhuisbedrijf! Verhuisbedrijfdrechtsteden.nl is een verhuisbedrijf dat je graag van dienst is, ze helpen je met verhuizen en nog veel meer.

Verhuislift huren

Heb je grote voorwerpen die je graag wilt verhuizen? Schakel hulp in van een echte professional! Ga naar verhuisliftenhuren.nl en laat je informeren over de mogelijkheden wat betreft het huren van een verhuislift.

Slotenmaker nodig?

Het komt wel eens voor dat we de hulp moeten gebruiken van een slotenmaker, wij hebben een nauwe samenwerkin met slotenmakergerard en slotenmakersonam – we raden je aan om de telefoonnummers van deze slotenmakers in je telefoon op te slaan. 

Parket Schuren

Wij hebben een samenwerking met het grootste parketteurs bedrijf van Nederland. Dit parketteurs bedrijf heeft een filiaal in verschillende steden. Het betreft de volgende bedrijven Parket Schuren Amstelveen, Parket Schuren Den Haag, Parket Schuren Amsterdam, Parket Schuren Volendam, Parket schuren Almere, Parket Schuren Hilversum en Parket Schuren Haarlem.  Dit bedrijf heeft verschillende websites en is actief door heel Nederland, bekijk het aanbod en de regio waar u woonachtig bent. Een houten vloer schuren door de specialist. Ook parket schuren Bloemendaal, Parket schuren Utrecht, Parket schuren Weesp, parket schuren Abcoude vallen onder de Schuur Expert. Ook hebben wij websites voor parket schuren Utrecht, Parket schuren Uithoorn, Parket schuren Aaslmeer, , Parket schuren Uithoorn,  Parket schuren Katwijk

Glaszetter Amsterdam

Als wij glas moeten bestellen of glas moeten laten plaatsen hebben wij in Amsterdam een partner met wie wij samenwerken. Glaszetter Amsterdam is de lokale glasspecialist. Met ruim 15 glaszetters kunnen wij altijd beroep doen op deze glaszetter. Glaszetter Amsterdam heeft een rijke geschiedenis in het glas, met bijna 100 jaar ervaring weten zij wat ze doen. Glaszetter Amsterdam voor uw glasproblemen.

Plumber Amsterdam

Voor de kleinere klussen zoals het verhelpen van een verstopt toilet of het repareren van een cv ketel, hebben wij een samenwerking met  Plumber Amsterdam. Plumber Amsterdam of Loodgieter Amsterdam was een engelstalige loodgieter voor Expats, maar heeft nu ruim 10 loodgieters in dienst die u dag en nacht kunnen helpen. Ook actief als Loodgieter Amstelveen.

Keramische Parket/Flevisteen

Zoekende naar de mooiste keramische vloeren is Flevisteen de Nederlandse specialist op dit gebied. Keramisch parket is er in diverse grote soorten en maten, Flevisteen heeft de grootste opplakte vloeren liggen. U krijgt direct de juiste impressie welke uitstraling een vloer zal hebben in een huis.

Elektricien Amsterdam

Voor het specialistisch werk met elektra, zoals het het vervangen van stoppenkasten of het aanleggen van elektra hebben wij een samenwerking met Elektricien Amsterdam. Voor groepenkast vervangen en Nest Installeren is dit specialist waar u gebruik van kan maken. Ook voor zonnepanelen installeren 

Keurs Advies Groep

Een aantal opdrachten via Keurs advies groep binnen gekregen voor het verbouwen van woningen in Belgie. Keurs Advies groep is voor Nederlandsers die willen emigreren naar Belgie

Glaszetter Haarlem

Bent u woonachtig in Haarlem en bent u opzoek naar een specialist op gebied van glas? Dan is Glaszetter Haarlem de lokale glasspecialist van Haarlem. Voor projecten in en rond Haarlem is dit de leverancier voor onze glas. Met name enkele glas, dubbelglas en isolatieglas hebben zijn zeer scherpe prijzen. Glaszetter Haarlem de glas specialist. Glaszetter Zaandam

Flevo Painting

Voor schilderklussen maken wij vaker gebruik van Flevo Painting. Het schildersbedrijf van Almere en omstreken. Met ongeveer 15 man sterk heeft Flevo Painting een berg aan ervaring op gebied van buiten als binnenschilderwerk. Er is geen betere schilder in Almere en omstreken dan Flevo Painting.

Keurs Advies groep

Wij hebben een samenwerking met deze partner voor het installeren van isolatieglas bij nieuwe woningen in België. Zij verstrekken hypotheken door heel België. Labels die zij hebben zijn. Hypotheek Lommel, Hypotheek Aalster, Hypotheek Antwerpen, Hypotheek Bruggen, Hypotheek Beringen, Hypotheek Brussel, Hypotheek Genk, en Hypotheek Kortrijk.

Kit bedrijven

AF bouw heeft een aantal kit bedrijven met wie wij samenwerken, zoals bijvoorbeeld. Kitbedrijf Amsterdam, Kitbedrijf Amstelveen, Kitbedrijf Almere, Kitbedrijf LelystadKitbedrijf Hilversum en Kitbedrijf Weesp. Voor al uw voegafdichtingen.

Amcar

Autoverhuur Amsterdam is een onderdeel van Amcar. Voor het huren van bestelbussen en personenwagens is dit het bedrijf in Amsterdam. Ook is er Autoverhuur Heerhugowaard

Loodgieter Amstelveen

Loodgieter Amstelveen staat dag en nacht voor u klaar. Loodgieter Amstelveen kunt u bellen voor ontstoppingdienst, glasservice en cv ketel onderhoud. Verder hebben zij ook een label met Locksmith Amsterdam ( Slotenmaker Amsterdam). Ook voor huis verhuren Amstelveen kunt u hier terecht.

Witgoed reparatie

 

seo specialist
Yoga Lelystad
Bootcamp Lelystad
Ad Kings
Gigawebdesign
Woning verhuren amsterdam
Rijschool marketing
Taxi reclame
Restaurant website laten maken
Rijschool Lelystad

Glaszetter Rotterdam de Glasspecialist van Zuid Holland. Glaszetter Rotterdam staat dag en nacht voor u klaar als het gaat om glasschade. Ook voor het vervangen van isolatie glas en dubbelglas kunt hier terecht. De snelste glasservice van Rotterdam.

superrood

superzwart.nl

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

Call Now Button