Deze projecten gingen u voor

Amsterdam zuid

Project Amsterdam zuid is gestart op 27 augustus 2020, dit prachtige appartement is gevestigd op de derde etage aan de grachten in het luxe Amsterdam-zuid.

Dit project vroeg een totale verbouwing van het gehele appartement, onze klant kreeg strak gestucte wanden, een lichte en frisse woonkamer, twee ruime slaapkamers met inbouw kasten op maat, een fijne badkamer, privé kantoor, aparte wasruimte en een heerlijke woon-leef keuken, met composieten-marmerlook werkblad, mat zwarte kastframes en luxe apparatuur. Het appartement straalt luxe uit, is licht en voelt ruim.

De bewoners hebben het helemaal naar eigen wensen laten verbouwen. Het voelt bij binnenkomst als een fijn thuis, waar hun jonge gezin de aankomende jaren mag gaan opgroeien.

Project Details

Project:
Amsterdam zuid

Datum: 
27-08-2020

Client:
Familie Kumar

Project type:
Complete verbouwing appartement

Aannemer:
Aannemersbedrijf Af-bouw b.v.

Buitenplaats Wester Amstel

Project: Buitenplaats Wester-Amstel is gestart op 29-10-2019, deze prachtige, monumentale langromp boerderij is in de 17de eeuw gebouwd. Uit de historie is gebleken dat het gebouw velen gezichten heeft gehad, in 1990 is het huis grondig gerestaureerd en toont het haar waren gezicht.

In 2019 mocht Aannemersbedrijf Af-bouw b.v. een lichtstraat plaatsten in de de hal van de boerderij, plaatste aan de achterzijde een nieuwe dakkapel en vergrootte en restaureerde op de beneden verdieping een raamkozijn. Dit hebben wij met veel details en liefde gerealiseerd en zijn enorm trots op het eindresultaat. Een huis met zoveel historie is een eer om te mogen restaureren zo blijft het haar prachtige uitstraling behouden.

De huidige eigenaar heeft een stichting gemaakt van de buitenplaats, zodat iedereen van haar historie en prachtige aangelegen tuinen kan genieten.
Word net als ons ook vriend van Wester-Amstel en geniet van de buitenplaats en haar tuinen.

Project Details

Project:
Buitenplaats Wester Amstel

Datum:
29-10-2019

Client:
Dhr. S. Movig

Project type:
Plaatsen van een nieuwe dakkapel en lichtstraat, renoveren en vergroten van bestaand kozijn.

Aannemer:
Aannemersbedrijf Af-bouw b.v.

La base Amersfoort

Project: La Base Pizza – Amersfoort, is een van de drie restaurants die wij voor de eigenaars Sydney en Merel mochten renoveren. La Base Pizza – Amersfoort, Is een fantastische sfeervol restaurant gevestigd aan de grachten van Amersfoort-Centrum. Met zijn karakteristieke koperen oven en marmeren-look op de wanden, geniet je hier niet alleen van een oven-heerlijke pizza maar kijk je ook je ogen uit naar de smaakvolle inrichting.

We hebben het volledige pand leeg gehaald, bestaande indeling iets aangepast, de “oude” houten vloer gescheurd en opnieuw gelakt, over de gehele wand een zitbank gemaakt en de bar betegeld en geschilderd, plafond vernieuwd, de toiletten aangepakt en gerenoveerd, alle kozijnen zijn gerestaureerd en geschilderd en de keuken apparatuur geplaatst.

Project Details

Project:
La Base Pizza – Amersfoort

Datum:
2020

Client:
La Base Pizza

Project type:
Renovatie restaurant

Aannemer:
Aannemersbedrijf Af-bouw b.v.

Villa Nederhorst ten Berg

Project: Villa Nederhorst ten Berg, we kregen de aanvraag om een volledige woning – villa te bouwen. De klant heeft een prachtig stuk bouwgrond gekocht aan het water met het idee om hier het droomhuis voor zijn gezin op te bouwen. In 2018 is de bouw van start gegaan en zijn we begonnen met het leggen van de fundering, in de loop van het jaar werd erin iedere stap weer iets nieuws ontwikkeld en gerealiseerd tot de volledige woning van binnen en buiten compleet gebouwd was.

Begin 2019 konden we de bouw afronden van deze prachtige woonvilla. De villa straalt luxe uit, is modern en gevestigd op een waanzinnige fijne en rustige plek in Nederhorst ten berg. De bewoners gaan hier een prachtige toekomst tegemoet als je het ons vraagt.

Project Details

Project:
Villa Nederhorst ten Berg

Datum:
2018 – 2019

Client:
Nederhorst ten Berg

Project type:
Nieuwbouw

Aannemer:
Aannemersbedrijf Af-bouw b.v.