Wat doen wij!

Aannemersbedrijf Af-bouw b.v. is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van bouwprojecten op maat. Bij ieder project wordt onze klant goed begeleid. We lichten onze opdrachtgever in over de doorlooptijd van zijn/haar project, zijn er voor alle vragen, zorgen voor een heldere planning, goede materialen en vakmensen.

Af-bouw is er voor ieder project, groot of klein, bestaand en/of nieuw. We betrekken u bij de bouw en nemen alle zorgen uit handen.

Nieuwsgierig geworden?
Zie hiernaast wat we onder andere voor werkzaamheden verrichten en mocht uw vraag hier niet tussen staan, vul ons contact formulier in en u krijgt met twee werkdagen een antwoord.

 • Badkamers plaatsen en renoveren
 • Buitentimmerwerk bijv.: carports, schuren, schuttingen plaatsen, terrasoverkappingen, terrassen, veranda’s en vlonders
 • Complete verbouwingen van A tot Z
 • Dakkapellen plaatsen
 • Dakopbouw
 • Gevelafwerking
 • Isoleren van bijv. daken, wanden en vloeren
 • Keukens renoveren en plaatsen
 • Keukens bestellen en leveren (evt. vanuit onze leverancier)
 • Kozijnen vervangen
 • Meubels op maat
 • Restauratie van historische panden en kozijnen
 • Restauratie/Renovatie
 • Stuc- en schilderwerk
 • Toiletten
 • Uitbouw
 • Verbouwen
 • Villa/Nieuwbouw
 • Zolder verbouwingen

Uitgelichte werkzaamheden

Keukens:
Nieuwe keuken nodig voor uw nieuwbouw woning of uw oude keuken van moderne gemakken voorzien. Gaat u de indeling van uw huidige keuken helemaal veranderen of wilt u juist de ruimte vergroten door middel van een uitbouw met open keuken, zodat u meer vrienden en familie kunt ontvangen. Af-bouw is specialist in alles met betrekking tot uw wensen voor uw keuken en/of uitbouw.

Nieuwe keuken:
Uw nieuwbouw woning is zojuist casco opgeleverd en het wordt tijd dat uw nieuwe keuken wordt besteld. U kunt bij Af-bouw uw complete keuken samenstellen. Wij laten u de verschillende mogelijkheden zien bij o.a. de leveranciers van Nolte en Nobilia. U kunt daar een keuze maken in allerlei duurzame materialen. Ook bieden wij u bijna alle keukenmerk apparatuur aan die van alle nieuwe gemakken zijn voorzien.

Slimme opbergkasten en prachtig weggewerkte stopcontacten in uw keukeneiland. U ziet het al helemaal voor zich met de 3D tekening die we voor u ontwerpen, van tekening tot werkelijkheid. Kom bij ons langs of doe een aanvraag, de keuzes zijn oneindig. We denken graag met u mee om zo tot het perfecte eindresultaat te komen.

Keuken renovatie:
Een keukenrenovatie kan heel ingrijpend zijn vooral als de volledige ruimte leeggehaald moet worden. Dit hoeft niet altijd als de basis van uw bestaande keuken goed is en alleen de afwerking verouderd is. U kunt met een aantal vervangingen al een heel eind komen.

Zeker als de waterleiding en elektra-punten niet verlegd hoeven worden en de bestaande kasten nog bruikbaar zijn. Daarmee kunt u een stuk goedkoper uit zijn dan met het aanschaffen van een volledig nieuwe keuken.

Kiest u toch voor een volledige keukenverbouwing dan komt daar veel bij kijken. Prijstechnisch gezien is de keuken een grote kostenpost. Het gaat behalve om het wijzigen van de keuken ook om het verleggen van de waterleiding, elektriciteit, evt. vloerverwarming, het vernieuwen van uw vloer(en) en evt. deuren en kozijnen.  Tot slot moet er nog gestuct, geschilderd en betegeld worden, Als aannemer kan AF-Bouw het project begeleiden,

Wij zorgen voor vakmensen en stemmen de werkzaamheden op elkaar af voor een goede doorloop.

Badkamer verbouwen:
Is uw badkamer wel toe aan een flinke opknapbeurt, laat dan uw complete badkamer verbouwen door Af-bouw. Naast veel comfort, luxe producten en materialen kunt u ook nog voor duurzame installaties kiezen. Een badkamer verbouwen doen wij voor goede prijzen met uitstekende garantie. We werken uitsluitend met kwaliteit producten en kunnen aan al uw gewenste sanitair en tegels komen. Zo ontnemen wij u de zorgen van het leveren van alle materialen. We kunnen u adviseren en kijken samen naar de gewenste sfeer en mate van comfort die gewenst wordt.

Klik hier voor de Website van onze badkamer leverancier om vast een kijkje te nemen in zijn assortiment. Maxaro badkamers en tegels.

Heeft u al producten voor de badkamer zelf verzorgt of wellicht al in huis via een andere specialist, deze monteren wij ook voor u. We maken hier een offerte voor en schakelen de juiste vakmensen in.

Badkamer Renovatie:
Renoveren van de badkamer gebeurt ook veel. U bent eigenlijk nog heel erg tevreden met de badkamer alleen moeten er een aantal dingen aangepakt worden, zoals bijv. het kit werk dat oud is en los laat of gebroken tegels. Al deze werkzaamheden weten wij snel voor u op te lossen.

Badkamers op maat: 
Wij onderscheiden onszelf door het maatwerk dat we leveren. Stelt u specifieke wensen aan een badkamermeubel of zoekt u een handige opbergoplossing voor een verloren hoekje? Wij ontwerpen het voor u en realiseren het!

Vul ons contactformulier in voor al uw vragen, we denken graag met u mee.

Nieuwbouw:
Heeft u al jaren de wens om uw eigen woning te bouwen? Ook daar kunt u Af-bouw voor inschakelen. We hebben een professioneel team om ons heen waardoor we grote projecten geheel kunnen aannemen en begeleiden, dit doen wij, samen met u!

We zorgen dat het project voorspoedig en volgens de planning verloopt, werken met kwaliteitsproducten. U krijgt de juiste vakmensen en begeleiden u door middel van wekelijkse vergaderingen. U ontvangt een overzicht van de uren en werkzaamheden die er zijn gemaakt om u up-to-date te houden van de doorlooptijd. Zo krijgt u inzicht over het project en blijft u betrokken bij alle veranderingen en vooruitgangen van uw project. Communicatie en overleg is van het grootste belang bij het bouwen van uw nieuwe woning.

Bij het bouwen van uw eigen woning komt veel kijken, maar met een goed team en de juiste begeleiding zult u er zelfs plezier aan beleven. Denk in groter, grootst, duurzaam, kwaliteit, begeleiding en wij zorgen ervoor dat uw droomhuis gerealiseerd wordt.

Voor meer info: vul het contactformulier in en we nemen contact met u op.

Uitbouw:
Bestaande woning voelt te klein, gezinsuitbreiding, etc? U woont al jaren met veel plezier in uw huidige woning. Alleen door gezinsuitbreiding, voelt uw woning te klein of komt u net een kamer tekort voor een kantoor aan huis. Dan komt er een punt : verhuizen of uit/opbouwen. Verhuizen hoeft niet altijd de enige optie te zijn, er zijn tal van opties te bedenken om uw bestaande woning uit te breiden. Dit kan zelfs vergunningsvrij. Niet in alle gevallen maar daar zullen we samen naar kijken en informatie over inwinnen bij de gemeente waar uw woonachtig bent.

Veel mensen kiezen voor een uitbouw aan hun woonkamer, dit vanwege het kookeiland waar u zo naar verlangt of die woonkamer die net die heerlijke extra meters ruimte meer biedt, Dit wordt standaard geheel casco opgeleverd. Ook geheel afgewerkt is uiteraard mogelijk, zo bieden we u meteen de optie tot een uitbouw die volledig afgerond wordt.

Opbouw:
Ook de opbouw wordt steeds meer gemaakt. U mist net die extra slaapkamer of je wilt toch graag dat kantoor aan huis en/of de badkamer uitbreiden. Een opbouw biedt zoveel meer ruimte aan uw bestaande woning. Tijdens deze aanpak van een uit- en/of opbouw, kunt u ervoor kiezen om uit uw woning te gaan en tijdelijk ergens anders te logeren.

Met goede afspraken kunt u ook blijven wonen in uw huidige woning. We stellen hogen prioriteit aan de eisen en wensen van onze klanten en als dat inhoudt dat het gezin zoveel mogelijk moet blijven draaien tijdens de verbouwing, kunnen wij er ook voor zorgen om alleen via de buitenkant te werk gaan en sluiten de woning zoveel mogelijk af van de opbouw.

Wenst u een informatief gesprek over het op- en uitbouwen van uw huidige woning, vul ons contactformulier in.
Wij nemen contact met u op en voorzien u van de nodige informatie hierover en plannen een afspraak met u in.

Stappenplan

Bent u net of juist al jaren trotse eigenaar van uw woning, uw eisen en/of het gezin veranderen met de tijd en dat geldt ook voor uw woonwensen. Van kleine veranderingen tot een drastische aanpak. We hebben allemaal zo onze wensen voor ons huis om er een thuis van te maken.

Wij van aannemersbedrijf Af-bouw b.v. helpen u graag verder en denken in oplossingen en geven advies waar nodig. Wij denken mee in opties, begeleiden u van A tot Z, dit doen wij samen met u. We staan open om samen te werken en blijven altijd kijken naar het budget van het project.

 • Aanvraag
 • Advies gesprek
 • Budget
 • Offerte op maat
 • Bouwbegeleiding + (optioneel) wekelijkse urenregistratie, op locatie
 • Breed team van gekwalificeerde, gediplomeerde en groeiende vakmensen
 • Een aanspreekpunt tijdens de bouw
 • Oog voor detail
 • Goede communicatie
 • Schoon en netjes werk
 • Eindoplevering