Over ons

Aannemersbedrijf Af-bouw b.v. is er voor iedere bouwwens, groot – klein, particulier en zakelijke bouw. We denken mee en geven advies, bieden mogelijkheden en passende alternatieven. Alle bouwtechnische werkzaamheden zijn maatwerk en worden speciaal voor u en uw project gemaakt.

Wij bieden onze klanten ten alle tijden kwaliteit, eerlijkheid, openheid en verzekeren u van vakwerk. U kunt erop rekenen dat ons werk netjes, schoon en met gekeurde materialen wordt uitgevoerd. Uw project wordt opgeleverd volgens de laatste eisen van het bouwbesluit.

Wat mag je van Aannemersbedrijf Af-bouw b.v. verwachten

Communicatie is voor Af-bouw van grootste belang, we nemen regelmatig door hoe de werkzaamheden en planningen verlopen. Zo houden we u en ons zelf tevreden in het proces van het bouwproject. Meer dan 60% van onze klanten krijgen wij via mond tot mond referenties, onze oud-klanten zijn tevreden over onze werkzaamheden en delen dit graag met vrienden, familie en kennissen. Benieuwd geworden wat zei over ons zeiden, lees de referenties op onze Website.

Af-bouw heeft een klein managementteam op kantoor om zo alle aanvragen te ontvangen en te beantwoorden, volgens de vraag uit te werken en in te plannen. Op de werkvloer hebben we een groter team van vaste gezichten staan, zei gaan uw droom realiseren onder de juiste bouwbegeleiding en met de beste materialen. Zo zorgen we er voor dat het vertrouwen groeit en verkorten wij de doorlooptijd van het project. Op deze manier werken we efficiënt en kunnen we meerdere projecten tegelijkertijd startten.

  • Communicatie met de klant
  • Leveren kwaliteit en duurzaamheid.
  • Komt zijn afspraken na
  • Werkt met goed opgeleide mensen
  • Werkt schoon en netjes
  • Denkt mee
  • Goede en eerlijke prijs – kwaliteit verhouding