Keukenrenovatie

vaak binnen 1 dag gerealiseerd.

Voordelige keukenrenovatie

Toe aan een nieuwe keuken die van alle moderne gemakken is voorzien? A.F.Bouw is specialist in vakkundige keukenrenovatie en montage voor een scherpe prijs. Heeft u een oude keuken die u een complete makeover wilt geven? Gaat het om de aanleg van een moderne keuken bij een nieuwbouwpand? Of wilt u slechts een paar kastjes, wat apparatuur of een keukenblad laten vervangen? Ons bouwbedrijf voert het professioneel, netjes en met verstand van zaken voor u uit.

Al meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in keukenrenovaties en hebben afgelopen jaren keukens in diverse stijlen gebouwd. Niet alleen verzorgen we de montage van een door u aangekochte keuken, ons timmerbedrijf maakt ook zelf luxe houten keukens op maat.

Diensten A.F.Bouw:

 • keukenrenovaties oudbouw
 • bouw maatwerkkeukens nieuwbouw
 • herstel- en vervangingswerkzaamheden keukens
 • loodgieterswerk, stuken, schilderen, tegelen en afmontage
 • aanleg elektriciteit en verlichtingspunten
 • plaatsing en afwerking vloeren, plafonds, kozijnen, beglazing en deuren
 • ook uitbouw

Uw oude keuken weer als nieuw
Een keukenrenovatie kan heel ingrijpend zijn, maar dat hoeft niet. Want is de basis en de indeling van uw keuken goed, maar is de afwerking erg verouderd, dan kunt u met een aantal vervangingen al een heel eind komen. Zeker als leidingen en tappunten niet verlegd hoeven worden en we kastjes kunnen hergebruiken. Daarmee bent u dan een stuk goedkoper uit dan met een volledig nieuwe keuken.

Keukenrenovatie

Budgetvriendelijk keuken renoveren
A.F.Bouw moderniseert uw keuken voor een zeer scherpe prijs. Zo kunnen we kastdeurtjes vervangen, een nieuw keukenblad met spoelbak plaatsen, alle apparatuur vernieuwen en nieuw tegelwerk zetten. Fris schilder- en lakwerk vormen dan de puntjes op de i. Uiteraard alles geheel naar uw wens. Omdat A.F.Bouw ook een timmerbedrijf is kunnen we ook maatwerk kasten maken zodat de keuken nog efficiënter kan worden ingedeeld. Liever een industrieel betonnen werkblad? Of een glazen spatwand? Ook dat is mogelijk.

Meer mogelijk dan u denkt
Vaak kan een ‘simpele’ keukenverbouwing binnen een dag gerealiseerd worden. U zit dus niet lang in de rommel. Ook is er met een keukenrenovatie of restyling meestal meer mogelijk dan u van te voren denkt. En heeft u een bepaald budget in gedachten, dan denken we mee met aantrekkelijk geprijsde oplossingen en slimme alternatieven. Bel dus gerust om een afspraak te maken voor vrijblijvend advies.

Voordelen van een keuken-makeover:

 • vaak binnen 1 dag gerealiseerd
 • voordeliger dan een compleet nieuwe keuken
 • hergebruik van goede basic materialen
 • geen verlegging leidingen, tappunten en elektra
 • nieuwe kastdeurtjes, werkblad, spoelbak, inbouwapparatuur, afzuigkap, kranen
 • eventueel met afwerking (stuken, tegel- en schilderwerk)

Meer ruimte voor koken en tafelen via uitbouw
Wilt u uw huidige keuken veranderen in een open keuken om zo meer ruimte te creëren om te koken en te tafelen? Of breidt u het kookgedeelte graag uit met een keukeneiland? A.F.Bouw kan zo’n uitgebreide keukenrenovatie vakkundig en voordelig realiseren. Niet alleen als het om een doorbraak naar de woonkamer gaat, ook als het een complete uitbouw betreft zijn wij uw bouwpartner. Daarbij zorgen we dat uw woonwensen in indeling, kleur en afwerking volledig worden ingevuld.

Complete keukenverbouwing zonder zorgen
Bij een keukenverbouwing komt veel kijken en het is prijstechnisch een grote kostenpost. Het gaat behalve om bouwkundige wijzigingen ook om het verleggen van waterleidingen, elektriciteit, warmwateraanvoer, verwarming en het vernieuwen van vloeren, deuren en kozijnen. En daar komt nog stuken, schilderen en afwerken met bijvoorbeeld tegels bij. A.F.Bouw begeleidt als aannemer zo’n project van A tot Z, zorgt voor de nodige vergunningen, regelt alle vakspecialisten en stemt de werkzaamheden op elkaar af.

Maatwerk keuken of kant-en-klaar?
Zelf al een keuken gezien of besteld bij een keukenspecialist? Dan monteren we dit samen met het keukenmontageteam netjes op de juiste plek, inclusief apparatuur. Maar heeft u nog helemaal geen keuze gemaakt in indeling en keukenstijl, dan helpen wij u graag met advies, ontwerp en een inzichtelijke kostenraming. Gaat u voor een kant- en klare module keuken of wilt u dat onze ambachtelijke timmermannen een complete houten keuken op maat voor u realiseren?

Het kan allemaal. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

AF Bouw bestaat ook dit jaar 10 jaar!

Rijnkade 151, 1382GT Weesp

Call Now Button