Keuken renoveren

Laat voordelig uw keuken renoveren door A.F.Bouw

Is uw oude keuken aan vervanging toe? Wilt u meer ruimte om te koken en eters te ontvangen? Of droomt u van een open keuken met keukeneiland? Laat dan voordelig uw keuken renoveren door A.F.Bouw. Al meer dan 10 jaar zijn wij specialist in het uitvoeren van complete keukenrenovaties en keukenaanpassingen.

We bieden een breed pakket aan mogelijkheden. Van het vervangen van keukenblad, kastjes en tegels voor een budgetvriendelijke make-over tot een totale verbouwing van uw oude keuken, inclusief uitbouw of doorbraak naar de woonkamer.

U heeft bij ons alle keuze in kastindeling, apparatuur, stijl, kleur en afwerking. Dé manier om uw ideale keuken waar te maken.

Services keuken renoveren A.F.Bouw:

 • modernisering keukens in oudbouw en bestaande bouw
 • plaatsing maatwerk en modulekeukens nieuwbouw
 • budgetvriendelijke keukenrenovaties
 • maatwerk keukenkasten, werkbladen en keukeneilanden
 • unieke handgemaakte houten keukens
 • betonnen werkbladen
 • realisatie open keukens en uitbouw

Alle bouwtechnische werkzaamheden worden aangevuld met professioneel loodgieterswerk, stukwerk, aanleg elektra, verwarming, schilderen, wand- en vloertegels, plaatsing apparatuur, kranen en afmontage.

Keuken renoveren

Keukens voordelig moderniseren
Een keuken renoveren kan op verschillende manieren. En daar hangen ook verschillende prijskaartjes aan vast. Is de indeling van de keuken nog prima? Heeft u ruimte genoeg, maar zijn apparatuur, werkblad en kastjes sterk verouderd of stuk? Dan is moderniseren door vervanging van al deze onderdelen een goede optie. Geheel in de stijl van uw keuze zorgen we dan voor nieuwe frontjes, deurtjes en eventueel nieuwe apparatuur, keukenblad, kastjes, kranen en spoelbak. Ook het tegelwerk aan de wanden en eventueel de vloer kunnen we meteen vervangen.

Voordelen voordelige keukenrenovatie:

 • vriendelijk in prijs
 • waardestijging keuken en woning
 • meer comfort
 • vaak binnen 1 dag te realiseren
 • geen hak- of breekwerk of verleggen leidingen
 • veel keuze in stijl frontjes en werkbladen

Maatwerk in keukenafwerking

Door restyling van de keuken krijgt deze weer een frisse moderne look. En het is ook flink goedkoper dan een compleet nieuwe keuken. Want waterleidingen, elektra en aansluitingen hoeven niet aangepast of verlegd te worden. En dat scheelt veel installatiekosten. U kunt zelf frontjes en apparatuur uitzoeken bij de keukenspecialist. Maar we helpen u de juiste keuzes te maken. Want alle nieuwe onderdelen moeten natuurlijk wel goed op de bestaande constructie passen.

Met een keuken renoveren is veel mogelijk. Wilt u namelijk een unieke keuken, dan maken we ook houten kasten en frontjes op maat. Of we plaatsen een modern betonnen werkblad. Vaak kan zo’n renovatie binnen een dag worden uitgevoerd. Ook geeft een minimale keukenverbouwing meestal weinig rommel omdat er nauwelijks hak- of breekwerk aan te pas komt.

Is uw budget beperkt maar wilt u toch een keuken renoveren en moderniseren? Dan laten we graag zien welke opties er allemaal zijn. We kunnen meestal slimme oplossingen voorstellen waarmee ook met minimale middelen een maximaal luxe effect kan worden bereikt.

Een keuken compleet vernieuwen

Gaat u de indeling van uw huidige keuken helemaal veranderen? Of wilt u de ruimte vergroten door een open keuken of een uitbouw? Dan betreft een keuken renoveren een groter project. Het betekent dat de ruimte compleet wordt leeggehaald en opnieuw wordt ingedeeld. En er kan een aanbouw bijgebouwd worden met kozijnen, (tuin)deuren en/of schuifpui. Niet alleen voeren we dan alle nodige bouwaanpassingen uit. Ook verleggen we leidingen en verzorgen het stucwerk en het tegelen van wanden en vloeren.

Heeft u zelf al een nieuwe keuken besteld bij de keukenspecialist? Dan zorgen we aan de hand van het gemaakte ontwerp dat alle aansluitingen, aan- en afvoeren en elektrapunten op de juiste plaats worden gerealiseerd.

Wij zijn ook specialist in ambachtelijk timmerwerk. Dus wilt u straks over een unieke keuken beschikken, dan kunnen wij een complete houten keuken op maat maken. Het voordeel is dat u dan ieder hoekje kunt benutten. En u bent helemaal vrij om de indeling te bepalen. Vraag ons vrijblijvende naar de mogelijkheden.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

AF Bouw bestaat ook dit jaar 10 jaar!

Rijnkade 151, 1382GT Weesp

Call Now Button