Bouwbedrijf Weesp

A.F.Bouw Bouwbedrijf Weesp

A.F.Bouw is een vakkundig bouwbedrijf in Weesp voor het uitvoeren van verbouwingen, renovaties, nieuwbouw en onderhoudswerk. Wilt u graag een uitbouw laten plaatsen, denkt u aan een open keuken, moet er een carport komen of heeft u net een nieuw huis gekocht dat u volledig wilt moderniseren, dan is A.F.Bouw uw bouwspecialist. Al meer dan 10 jaar hebben we ervaring in het uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden in en om Weesp, naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk timmerwerk.

Zo maken we onder andere houten kozijnen, kasten, tafels en banken. En ook tuinmeubilair, vlonders, terrassen, overkappingen, schuren en schuttingen voor buiten.

A.F.Bouw Bouwbedrijf Weesp is specialist in:

 • verbouwingswerkzaamheden; van ruwbouw tot afbouw (inclusief vloeren)
 • totaal renovaties
 • aanbouw, uitbouw, dakkapellen & dakopbouw woning
 • onderhoudswerk (grote en kleine klussen)
 • restauratiewerk aan historische panden
 • schuren, carports en schuttingen
 • deuren en kozijnen, (hardhout, kunststof)
 • isolatiewerk (dak & vloer) en brandwerende maatregelen(gecertificeerd)
 • kantoorinrichtingen (systeem en metalstud)
 • renovaties van keukens, badkamers en sanitaire ruimtes

Wij voeren bouwwerkzaamheden uit voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Dat doen we voor een scherp tarief, met heldere afspraken en een duidelijke planning. Daarbij kunt u verzekerd zijn van een keurige afwerking die helemaal aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om een groot verbouwingsproject, een kleine onderhoudsklus of u wilt graag vrijblijvend advies over een passende bouwoplossing aan uw woning of bedrijfspand, u kunt ons altijd inschakelen.

Bouwbedrijf Weesp

Complete bouwbegeleiding

Denkt u erover om de badkamer te moderniseren, de keuken een nieuwe look te geven of tuindeuren te plaatsen? Of wilt u een stuk meer ruimte in huis door een uitbouw of denkt u aan dakkapellen of een dakopbouw op zolder? Het zijn allemaal bouwprojecten die aardig ingrijpend kunnen zijn. Zeker als er ook wanden doorgebroken moeten worden.

Vanaf het eerste advies met offerte en schets tot de afmontage, als bouwbedrijf in Weesp nemen we de totale begeleiding voor u uit handen. Wij sturen het hele project aan, zorgen dat alle installateurs (zoals loodgieters, tegelzetters, schilders, kitters, keuken- en glasleveranciers) op de juiste momenten worden ingepland en werkzaamheden worden afgestemd. Op die manier heeft u er geen zorgen over en hoeft u alleen met ons om tafel te zitten om keuzes te maken over uw specifieke wensen. Daarbij zorgen we voor een nette en veilige uitvoering ter plaatse. Uiteraard zit dit allemaal bij onze prijs inbegrepen.

Voordelen A.F.Bouw:

 • Vakkundige aannemer en bouwbedrijf in Weesp
 • Voor particulier, zakelijk en recreatie bouw
 • Complete bouwbegeleiding
 • Duidelijke offertes, helder in prijs, planning en communicatie
 • Eigen werkplaats
 • Altijd maatwerk
 • Gebruik van uitstekende kwaliteit bouwmaterialen
 • Bouw volgens actuele richtlijnen & regelgeving
 • Zorgvuldig en netjes in uitvoering

Keuken- en badkamerrenovaties

A.F.Bouw Bouwbedrijf Weesp is ook gespecialiseerd in de renovatie van badkamers, keukens en sanitaire ruimtes. Beschikt u al over een plan hoe de nieuwe badkamer of keuken moet worden en heeft u al badkamermeubels, keukenapparatuur en tegels besteld? Dan komen wij het voor u monteren, inclusief al het nodige loodgieterswerk, stucwerk en tegelwerk. Moet er nog een muur doorgebroken worden? Zijn er nog maatwerk kastjes nodig? Of heeft u specifieke wensen voor schilderwerk of de afwerking van de vloer of verlichting? Dan regelen we dat voor u.

Ook als u nog geen duidelijke indeling of stijl voor ogen heeft voeren we renovaties in badkamers en keukens vakkundig voor u uit. Aan de hand van uw wensen maken we dan een indeling, inclusief voorstel voor sanitair, tegels, keukenkasjes, blad en apparatuur. Vervolgens zorgen we na akkoord dat de installatie compleet wordt geregeld.

Uitbouw en dakkapel voor meer ruimte

Veel van onze opdrachten gaat om het creëren van meer licht en ruimte in huis. Bijvoorbeeld door het plaatsen van tuindeuren, het laten maken van een uitbouw of het laten zetten van dakkapellen. Ook daarin leveren we als bouwbedrijf in Weesp maatwerk. Daarbij heeft u alle keuze in de materialen (kunststof, hardhout, metaal), kleuren en manier van afwerking (zoals HR++ of triple glas). Wij beschikken over een eigen werkplaats waar de nodige ruwbouw en kozijnen op maat worden gemaakt.

Ook zorgen we voor het stuken, sausen en aflakken van de binnenruimte. En de buitenzijde van bijvoorbeeld een dakkapel of uitbouw krijgt de juiste dakbedekking en alle nodige hemelwaterafvoeren en doorvoeren voor bijvoorbeeld de CV. Onze elektricien zorgt in dat proces dat op alle gewenste punten de ruimte wordt voorzien van netstroom.

Dak, vloer en ramen isoleren

Voor comfortabel wonen is isolatie ontzettend belangrijk. Met het doorvoeren van energiezuinige maatregelen kunt u niet alleen flink besparen op de energierekening, het voelt in huis ook aangenamer en het zorgt voor een beter leefklimaat. A.F.Bouw bouwbedrijf in Weesp voert voor u verschillende isolerende toepassingen uit; van het plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren met isolatieglas tot het aanbrengen van dakisolatie en vloerisolatie. We hebben alle kennis in huis om dit op de juiste wijze te plaatsen, met uiteraard de meest geschikte isolatiewaarde (minimaal 2,5 RC) voor uw woning.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

AF Bouw bestaat ook dit jaar 10 jaar!

Rijnkade 151, 1382GT Weesp

Call Now Button