Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen via A.F.Bouw

Is uw badkamer toe aan een flinke opknapbeurt? Laat dan voordelig de complete badkamer verbouwen door A.F.Bouw. Naast veel comfort zorgt een nieuwe luxe badkamer ook voor een waardevermeerdering van de woning. En laat u ons een offerte uitbrengen, dan zult u zien dat een modernisering al voor een voordelige prijs mogelijk is.

We werken onder andere samen met Maxaro badkamers en tegels.

Op professionele wijze hebben wij al bij verschillende opdrachtgevers fraaie badkamers gerealiseerd. Van luxe hypermoderne sanitaire ruimtes tot klassieke badkamers met nostalgisch tegelwerk. Wat uw badkamerwens ook is, wij realiseren het.

A.F.Bouw zorgt voor:

  • complete renovatie van bad- en sanitaire ruimtes
  • loodgieterswerk (aanleg en verplaatsen waterleidingen en tappunten)
  • aanleg inloopdouche / bad / zwevend toilet / stortdouche / whirlpools
  • aanleg verwarming
  • aanleg vloerverwarming
  • aanleg elektra
  • stucwerk
  • tegelwerk
  • kitten
  • badkamermeubels op maat

Een badkamer verbouwen doen wij voor een scherpe, marktconforme prijs met uitstekende garantie. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en kunnen ook al het gewenste sanitair voor u leveren.

Badkamer verbouwen

Totale badkamerrenovatie laten uitvoeren

U kunt ons inschakelen voor complete badkamerrenovaties inclusief eventuele verbouwingen aan de ruimte. Is het de bedoeling de badkamer op een andere plek in huis te realiseren? Of wilt u een stuk van uw slaapkamer bij de ruimte betrekken? We voeren het allemaal voor u uit en zorgen dat het bouwtechnisch helemaal klopt. Daarbij vernieuwen we ook leidingen, elektriciteit en tegels. We werken in deze projecten samen met gespecialiseerde loodgieters, stukadoors, tegelzetters en kitters die een hoge kwaliteit afwerking leveren.

Kies uw eigen badkamerstijl

Heeft u al een idee voor sanitair en tegels? Wilt u een luxe whirlpool? Of gaat u toch voor een luxe inloopdouche met regendouche? Heeft u concrete ideeën of laat u zich voor de indeling en stijl nog graag inspireren? We maken vrijblijvend een passend schetsontwerp. Uiteraard kijken we naar wat past bij de gewenste sfeer en mate van comfort. Maar we letten ook op uw budget. U kunt zelf u keuze maken bij de sanitairspecialist en alles door ons laten inbouwen. Maar we kunnen ook voor u op pad gaan om aan de hand van uw wensenlijst een voorstel te doen.

Ook zijn wij specialist in interieurbouw en maatwerk timmerwerk. Stelt u specifieke wensen aan een badkamermeubel of zoekt u een handige opbergoplossing voor een verloren hoekje? We ontwerpen en maken het!

Ruimtewinst door badkamer verbouwen

Hoe klein een badkamer ook is, vaak is er veel mogelijk om deze van alle gemakken te voorzien. Door de ruimte slim in te delen en te kiezen voor ruimtebesparende badkamermeubels kan ook op kleine oppervlakken, onder schuine daken of in ruimtes met lastige hoeken nog heel wat comfort worden gerealiseerd. Ook het type afwerking draagt bij aan het ruimtelijk effect. Zo kunnen XL-tegels de badruimte veel groter laten lijken. Bovendien zijn er allerlei moderne spatwanden verkrijgbaar die iedere ongebruikte hoek kunnen veranderen in een luxe inloopdouche.

Ook vervangen van tegels en sanitair

Een badkamerrenovatie kan ook bestaan uit alleen het vervangen van bijvoorbeeld een douche, bad, toilet of wastafelmeubel. Of het vernieuwen van de tegelwand. Vaak ziet uw badkamer er met een paar simpele ingrepen al een stuk moderner uit. Het is goedkoper dan in zijn geheel de badkamer verbouwen en is ook sneller klaar. Bovendien is er met een opknapbeurt vaak meer mogelijk dan u misschien denkt. We laten u daarom graag vrijblijvend zien wat er allemaal kan.

Badkamer renoveren voor veilig douchen en baden

Wilt u graag een aantal aanpassingen laten doen aan de douche- of badruimte om deze veiliger te maken? Bijvoorbeeld voor senioren. Dan kunnen we bijvoorbeeld comfortsanitair plaatsen zoals een bad met lage instap of een aangepast toilet. Of we vervangen een bestaand bad of douchebak door een complete ruime inloopdouche. Ook kunnen we vloeren voorzien van tegels met anti-slip. Meestal kunnen we dit op korte termijn voor u regelen.

Verzekerd van luxe afwerking binnen uw budget

Afhankelijk van de te kiezen afwerking betekent een badkamer verbouwen een grote investering. Daar zijn we ons sterk van bewust. Daarom houden we altijd rekening met uw budget en zullen slimme oplossingen voorstellen. Zodat er méér kan. Bovendien vinden we het ook belangrijk dat er straks een goed functionerende badkamer staat. Eentje die niet alleen fraai en luxe oogt. Maar waar u ook zonder problemen jarenlang van kunt genieten. Daarom kunt u bij ons rekenen op gedegen vakmanschap voor een scherpe prijs, waarbij we werken met zeer duurzame kwaliteitsmaterialen. Ook verzorgen wij het afkitten van de badkamer.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

AF Bouw bestaat ook dit jaar 10 jaar!

Rijnkade 151, 1382GT Weesp

Call Now Button