Afbouwbedrijf Weesp

A.F.Bouw afbouwbedrijf Weesp – uw specialist in maatwerk

Een afbouwbedrijf in Weesp nodig voor de vakkundige afwerking van nieuwbouw, renovatie of een verbouwing? Schakel dan de expertise en het vakmanschap in van A.F.Bouw. Ons timmerbedrijf is al meer dan 10 jaar ervaren in het uitvoeren van een breed pakket aan bouwwerkzaamheden. Tevens zijn wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van kantoorinterieurs en winkelinrichtingen. Hoe uitgebreid het project ook is, wij werken met ons team efficiënt toe naar het realiseren van al uw bouwplannen. Uiteraard tegen een helder en gunstig tarief.

Onze afbouwwerkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • plaatsen vloeren, wanden, plafonds en trappen
 • gecertificeerd plaatsen van systeem- en metalstud wanden en plafonds (kantoor, winkels, loodsen)
 • egaliseren en afwerking wanden (stuc, pleister, verf, behang)
 • gevelafwerking
 • timmerwerk interieurbouw: winkelinrichting, kantoorinterieur, balies, horecabouw
 • aanbrengen isolatie in daken, wanden en vloeren
 • ook geluidsisolatie en brandvertragende systemen
 • plaatsen gevelbeplating, deuren, kozijnen, glas
 • maatwerk meubels (inbouwkasten, tafels, banken)
 • renovatie en afwerking badkamers, keukens, wasruimtes
 • buitentimmerwerk (veranda’s, terrassen, vlonders, schuren, schuttingen, terrasoverkappingen en carports)

U kunt ons inzetten voor het volledig turn-key opleveren van woningen en bedrijfsruimtes. Wij werken voor zowel particulieren, zakelijke opdrachtgevers, aannemers als architecten. En ook vastgoedontwikkelaars kunnen ons afbouwbedrijf in Weesp inzetten voor de realisatie van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Afbouwbedrijf Weesp

Bouwbegeleiding voor alle woonwensen

Ruwbouw en afbouw lopen veelal naadloos in elkaar over. Daarom kunnen we als afbouwbedrijf in Weesp verbouwingen en renovaties ook van begin tot eind uitvoeren. We hebben daarvoor alle expertise in huis. Van het sloopwerk en het opzetten van constructies voor een aanbouw tot de afwerking met stuc, tegels, schilderwerk en elektra. Gaat het om een badkamerverbouwing of een keukenrenovatie? Dan plaatsen we ook al het sanitair, kranen, verwarming en keukenapparatuur. En zorgen uiteraard dat alles naar behoren werkt.

Eén aanspreekpunt tijdens de bouw
Voor het specialistenwerk, zoals stuken en schilderen, werkt ons afbouwbedrijf in Weesp met een breed team aan vakmensen. En gaat het bijvoorbeeld om het verleggen van leidingen en elektra? Of het plaatsen van nieuwe ruiten? Dan zorgen we dat dat op een juiste en veilige manier gebeurt. Bovendien zorgen wij voor de complete coördinatie. Dat betekent voor u slechts één aanspreekpunt. Dat werkt prettig én efficiënt.

Nieuwe ruimtes snel gerealiseerd met systeembouw

Ons afbouwbedrijf in Weesp is ook gespecialiseerd in (droge) afbouw door middel van systeemwanden. Het is een snelle en voordelige manier om kantoren, winkels en bedrijfsruimtes te voorzien van extra werk-, opslag-  of productieunits. Dit soort projectbouw kan bestaan uit alleen het plaatsen van scheidingswanden. Maar we maken ook compleet nieuwe inrichtingen inclusief projectplafonds, wanden, kozijnen, beglazing, deuren en verlichting. Uiteraard voorzien we deze met alle nodige elektra en data-aansluitingen en verwarming. We kunnen ook extra geluidsisolatie aanbrengen als dat wordt vereist.

Turn-key opleveren woningen

Wij maken iedere woning helemaal klaar voor direct gebruik. Ook als het gaat om huizen of panden met flink wat achterstallig onderhoud. In dat geval zorgen we ervoor dat deze compleet worden gemoderniseerd. We passen ze bouwtechnisch zo aan dat ze weer voldoen aan de huidige eisen op het gebied van comfort. Afwerken van wanden, vloeren en het vernieuwen van keukens en sanitaire ruimtes pakken we als afbouwbedrijf in Weesp allemaal op. Ook zorgen we ook voor de nodige dakreparaties, gevelaanpassingen, isolerende maatregelen en CV. Daarnaast voorzien we dergelijke woningen weer van nieuwe deuren en kozijnen met isolatieglas.

Meubilair en interieurinrichting op maat

Timmerwerk is onze expertise. We maken interieurs en meubels compleet op maat. Zo kunt u geheel naar eigen wensen een unieke inbouwkast of bank laten construeren. Of een maatwerk receptiebalie, magazijn- of winkelinterieur. Voordeel is dat u alle ruimte kunt benutten en u zelf de indeling en uitstraling bepaalt. Aan de hand van een schets of idee maken wij vrijblijvend een ontwerp.

Verder kunt bij ons afbouwbedrijf in Weesp ook terecht voor houten trappen, lijstwerk, kozijnen, deuren, keukens en diverse houten bouwwerken voor buiten. Bijvoorbeeld vlonders, veranda’s, overkappingen, carports, tuinhuisjes, schuren, schuttingen en poorten.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

AF Bouw bestaat ook dit jaar 10 jaar!

Rijnkade 151, 1382GT Weesp

Call Now Button