Afbouwbedrijf Amsterdam

A.F.Bouw afbouwbedrijf in Amsterdam

Als afbouwbedrijf in Amsterdam verzorgt A.F.Bouw vakkundig de afwerking van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Waar de ruwbouw is afgerond, zetten wij de puntjes op de i met onder andere:

 • wandafwerking, egaliseren en prepareren
 • stukwerk & schilderwerk
 • plafonds (vast, brandwerend)
 • wanden (Houtskelet, metalstuds)
 • deuren, kozijnen, gevelbeplating, beglazing
 • plaatsing & afwerking uitbouw, opbouw, erkers en dakkapellen
 • alle nodige timmerwerkzaamheden
 • (inbouw) meubels zoals kasten, tafels en banken op maat
 • inbouw en afwerking keukens, badkamers, toiletten wasruimtes
 • timmerwerk buiten (vlonders, terrassen, schuren, schuttingen, carports)
 • volledige afmontage en turnkey oplevering

Bouwbegeleiding voor alle woonwensen

Welke woonwens u ook heeft, A.F.Bouw afbouwbedrijf in Amsterdam staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en een tevreden opdrachtgever. Afhankelijk van het project pakken we alles op en kunnen ook als bouwbegeleider de voortgang bewaken. Zo werken we met een breed netwerk aan deskundige loodgieters, stukadoors, schilders, elektriciens, tegelzetters en glasspecialisten die samen met ons toewerken naar een afwerking waar u 100% tevreden over zult zijn.

Architecten en vastgoedontwikkelaars kunnen ons ook als timmer- en afbouwbedrijf in Amsterdam inzetten voor de afwerking van nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties.

 

Afbouwbedrijf Amsterdam

Specialist in systeembouw

Vooral voor winkels, kantoren en MKB-bedrijven leveren en plaatsen we als afbouwbedrijf in Amsterdam maatwerk systeemwanden (gewoon en via metal stud). Daarmee kunnen ruimtes optimaal worden benut voor de nodige bedrijfsfunctie. Het is een ideale (en flexibele) manier om extra werkruimte te creëren, of een bestaande ruimte op te delen in een werkplaats, magazijn of afsluitbare productieruimte. Dergelijke wanden zetten we in korte tijd op. Met eventuele warmte- en geluidsisolatie, plafonds, deuren en raamkozijnen. Bij plaatsing verzorgen we uiteraard ook de wandafwerking in de gewenste kleurstelling en brengen alle nodige elektra- en verlichtingspunten aan.

Maatwerk in bouw en hout voor binnen en buiten

Onze werkzaamheden zijn breed en beperken zich niet tot afwerking en afmontage. U kunt ons inzetten voor vrijwel alle voorkomende bouwwerkzaamheden bij nieuwbouw, renovatie en restauratie. Dus ook ruwbouw. Denk daarbij aan het vervaardigen van maatwerk trappen, dakkapellen, nokverhogingen, uitbouwen, opbouwen en het plaatsen van nieuwe kozijnen, deuren en beglazing.

Ook zijn wij timmerbedrijf, en gespecialiseerd in maatwerk interieurbouw en meubels (zoals inbouwkasten, tafels) en alle soorten timmerwerk buiten. Zo maken we ook vlonders, veranda’s, terrasoverkappingen, carports, schuttingen, schuren en tuinhuisjes. Vooral als het gaat om ambachtelijk houtwerk, zijn wij dé specialist.

Isolatie, geluiddemping, brandvertraging

Aangenaam en comfortabel wonen is nauw verbonden met goed isoleren. Het nemen van energiezuinige maatregelen is dan ook een onlosmakelijk onderdeel van nieuwbouw en renovatie. Dus passen we die in onze afbouwwerkzaamheden toe, geheel volgens de geldende normen. Zo werken we altijd met minimaal HR++ beglazing voor kozijnen en ruiten, en gaan uit van minimale isolatiewaardes van RC 2,5 voor bijvoorbeeld dakisolatie.

U verdient dergelijke investeringen vrijwel direct terug op het voordeel dat u behaalt op uw energierekening. Wij zijn volledig op de hoogte van alle geldende duurzame normen en restricties, ook op het gebied van geluidwerende en brandvertragende maatregelen.

Duurzaam & prijsbewust, ook in historisch restauratiewerk

Bij alle afbouwwerkzaamheden passen we de beste kwaliteitsmaterialen toe, waarbij we ook letten op duurzaamheid. Maar tegelijkertijd gaan we ook prijsbewust te werk en houden rekening met het gestelde budget. En heeft u specifieke wensen of stelt u eisen aan type, structuur of kleur van de afwerking, dan gaan we dit voor u regelen. Tevens ontvangt u op onze afbouw uitgebreide garantie op middelen en montage.

Gaat het om de afbouw bij een historische woning of monumentaal pand? Dan zorgt A.F.Bouw afbouwbedrijf in Amsterdam dat dit volledig wordt uitgevoerd volgens de gestelde moderne eisen waarbij het karakteristieke karakter volledig in stand wordt gehouden. In samenwerking met Kitbedrijf Amsterdam.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

AF Bouw bestaat ook dit jaar 10 jaar!

Rijnkade 151, 1382GT Weesp

Call Now Button