Aannemer in Weesp

A.F.Bouw: uw aannemer in Weesp

Op zoek naar een deskundige aannemer in Weesp? A.F.Bouw is een allround bouwbedrijf dat u kunt inschakelen voor nieuwbouw, verbouwing en renovatie van uw woning. Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwprojecten in Weesp en omgeving. Van het plaatsen van een dakkapel of uitbouw tot het renoveren van badkamers en keukens. Het bouwteam van A.F.Bouw voert het vakkundig, secuur en voor een scherpe prijs uit.

Niet alleen kunt ons inschakelen voor afzonderlijke klussen binnen- en buitenshuis. AF Bouw Aannemer Weesp begeleiden grote verbouwingen van A tot Z. U kunt hierbij denken aan ruwbouw tot de gehele afmontage van een bouwproject.

Alexander Franssen Bouw is als aannemer in Weesp gespecialiseerd in:

 • verbouw, aanbouw & uitbouw
 • ruwbouw en afbouw (inclusief vloeren)
 • totaalonderhoud
 • restauratie van historische panden en kozijnen
 • dakkapellen & dakopbouw
 • schuren, carports en schuttingen
 • kozijnen, deuren (hardhout, kunststof)
 • isolatie (dak & vloer) en gecertificeerd in brandwerende sparingen
 • kantoorinrichting met systeem en metalstud wanden
 • keuken- en badkamerrenovatie
Aannemer in Weesp

Maatwerk in bouw

Voor iedere bouwwens bieden we als aannemer in Weesp de juiste oplossing. Daarom zijn alle bouwtechnische werkzaamheden die we doen altijd maatwerk. Bovendien geven we advies en denken we mee over mogelijkheden en passende alternatieven. Wilt u bijvoorbeeld extra ruimte op zolder, dan laten we u vrijblijvend alle eventuele opties zien. Zo zal de ene keer een grote dakkapel uitkomst bieden, maar bij een andere woning kan een nokverhoging of doorgemetselde dakopbouw geschikter zijn.

Pluspunten van A.F.Bouw:

 • Erkend bouwbedrijf en aannemer in Weesp
 • 100% ontzorgen van onze klanten
 • Heldere offertes, duidelijk in prijs en planning
 • Altijd maatwerk
 • Vrijblijvend advies op locatie
 • Breed team van specialisten
 • Oog voor detail

100% ontzorgd bij verbouwingen

Verbouwingen en renovaties zijn ingrijpend. Of het nu een badkamer vernieuwing betreft of er moet een opbouw op de garage komen. En u moet veel besluiten ineens nemen. Hoe komt het resultaat eruit te zien? Welke tegels neemt u? Welke kraan of welke kozijnen zijn het beste? Tot hoever mag u bij de bouw uit de erfgrens blijven? Hoeveel gaat het allemaal kosten? En hoe lang gaat de totale verbouwing duren?

Allemaal terechte vragen die op u afkomen en waar wij u als aannemer Weesp bij begeleiden. Dat doen we met uitgebreid advies waarin we met u meedenken en helderheid scheppen. Ook stellen we een inzichtelijke offerte op, maken een realistische planning. Geven garanties – zonder kleine lettertjes, want we maken graag duidelijke afspraken. Ook over eventueel meerwerk. Uiteraard helpen we bij het aanvragen van vergunningen met alle nodige schetsen en berekeningen.

Verzekerd van vakwerk

Laat u uw project via ons uitvoeren, dan bent u altijd verzekerd van een verbouwing of renovatie die geheel wordt uitgevoerd volgens de laatste eisen van het bouwbesluit. Omdat we op de hoogte zijn van alle geldende regelgeving (bijvoorbeeld bij een uitbouw, opbouw of aanbouw) kunt u erop rekenen dat alle bouwelementen op een juiste manier worden ontworpen. En alle bouwmaterialen op de juiste manier worden toegepast. Wij hebben een samenwerking met Kitbedrijf Weesp.

Niet alleen betreft dat bijvoorbeeld de gemeentelijke verordeningen rondom de maximale breedte van een dakkapel. Het gaat ook om gestelde eisen op het gebied van ventilatiepunten, isolatiewaardes van dakisolatie, glaszetters, kozijnen en brandwerende materialen.

Ook zakelijke bouw en restauraties

Niet alleen particulieren, ook winkels, kantoren en MKB bedrijven kunnen van onze services gebruik maken. Zo zijn we als aannemer in Weesp specialist in het uitvoeren van uw bedijfs- of kantoor (her)inrichting. Wij plaatsen systeem- en metalstud wanden, monteren hardhouten en kunststof kozijnen inclusief HR+ glas. Wij werken houtwerk en wanden professioneel af in de door u gewenste kleur en laksoort zodat het volledig aansluit op uw huisstijl.

Betreft uw kantoor of woning een historisch pand? In dat geval zorgen we ook voor complete restauraties die voldoen aan alle moderne eisen op het gebied van wonen en werken. Maar we restaureren dergelijke woningen en gebouwen aan binnen- als buitenzijde wel op zo’n respectvolle wijze. Zodoende word er rekening gehouden met de karakteristieke uitstraling van het pand.

 

Uw aannemer in Weesp voor duurzaam wonen

Wilt u uw woning energiezuiniger maken, bijvoorbeeld door het laten vervangen van enkelglas door hoogrendements glas? Of door het laten aanbrengen van duurzame dak- of vloerisolatie? Ook dat voeren we voor u uit. Als aannemer in Weesp bieden we diverse maatregelen voor uw woning om aan een duurzamer energielabel te komen. Niet alleen zorgen deze toepassingen voor een verlaging van de energiekosten, u zit er binnen ook warmer en comfortabeler bij.

Meerdere isolatiemaatregelen tegelijk laten uitvoeren is voordeliger. Daarom kunt u bij ons terecht voor maatwerk totaaloplossingen die we samen met erkende isolatie- en glasspecialisten uitvoeren. Maar ook voor kleine isolatieklussen staan we uiteraard voor u klaar.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

AF Bouw bestaat ook dit jaar 10 jaar!

Rijnkade 151, 1382GT Weesp

Call Now Button