Aannemer Amsterdam

Aannemer Amsterdam AF-Bouw 

Aannemer in Amsterdam nodig? Bij A.F.Bouw kunt u uitstekend terecht voor allround bouwwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan  nieuwbouw, verbouwingen, restauratie en renovatie van woningen, winkels en zakelijke panden. Wij voeren al meer dan 10 jaar professionele bouwbegeleiding uit. Uiteraard staan klanttevredenheid, maatwerk en kwaliteit bij ons voorop.

 

A.F.Bouw, uw aannemer in Amsterdam

Gaat het om het in oude staat herstellen van een historisch pand? Zoekt u naar meer ruimte in de vorm van een dakkapel? Of wilt u de badkamer of keuken laten renoveren? Van ruwbouw tot afmontage en van het aanleggen van elektra tot schilder- en glaszetterswerkzaamheden, A.F.Bouw regelt en begeleidt het hele project.

Ook kunt u bij ons bouwbedrijf terecht voor bouw- en montagewerk buitenshuis. U kunt denken aan het laten maken van vlonders en veranda’s, overkappingen, carports, schuren, schuttingen en de vervaardiging van houten meubels op maat.

Specialisaties van AF Bouw:

 • Renovatie, nieuwbouw en verbouw
 • Aanbouw, opbouw & uitbouw
 • Ruwbouw en afbouwwerkzaamheden (inclusief vloeren)
 • Onderhoudswerk (particulier en zakelijk)
 • Onderhoud en restauratie historische panden (binnen & buiten)
 • Dakkapellen, dakopbouw en nokverhogingen
 • Veranda’s, carports, schuren en schuttingen
 • Renovatie badkamer, toilet & keuken
 • Deuren, kozijnen (hardhout, kunststof) en beglazing
 • Aannemer Amsterdam specialist
 • Isolatiewerkzaamheden (ramen, kozijnen, dak & vloer)
 • gecertificeerd in brandwerende maatregelen en sparingen
 • Systeem en metalstud wanden tbv kantoorinrichtingen

De vakbekwame bouwspecialist

A.F.Bouw werkt als aannemer in Amsterdam met een vakbekwaam team van ervaren vakspecialisten. Ons team bestaat uit timmermannen, elektriciëns, stukadoors, tegelzetters, kitters, schilders, loodgieters en glasbedrijven. We beschikken over een eigen werkplaats waar we een groot deel van de ruwbouw en afmontage voorbereiden en weer prefab komen plaatsen. Maar we leveren ook precisie- en maatwerk op locatie.

Aannemer Amsterdam

100% klanttevredenheid 

Bij ieder project dat we als aannemer in Amsterdam aanpakken wordt de opdrachtgever 100% ontzorgd. Aannemer Amsterdam brengt alle wensen en eisen in kaart. Wij zorgen voor een heldere planning, stemmen nodige werkzaamheden en specialisten op elkaar af. Verder houden wij oog op de afwerking en planning. Regelmatig nemen we met u de voortgang door en passen inzichten en werkzaamheden aan als het ontwerp daarom vraagt. Bedenkt u bijvoorbeeld dat u toch nog een extra raampje wilt op de zolder, of moeten de verlichtingspunten verplaatst worden? Dan zijn we flexibel genoeg om dergelijke zaken voor u te regelen.

Bij ons bent u niet alleen verzekerd van fraai en net vakwerk. Aannemer Amsterdam AF Bouw levert de bouwwerkzaamheden ook voor een scherpe en heldere prijs. Daarbij maken we duidelijke afspraken over planning, eventueel meerwerk en onvoorziene zaken. Op die manier is het altijd duidelijk wat we doen. Want dat u uiteindelijk tevreden bent over het resultaat én de uitvoering, dat staat bij ons voorop.

Verzekerd van kwaliteitsbouw

U kunt erop rekenen dat de werkzaamheden netjes en met de juiste en veilige materialen wordt uitgevoerd. En geheel volgens de geldende verordeningen in Amsterdam. Betreft het bijvoorbeeld een aanbouw of dakkapel, dan weten we precies tot hoever we vergunningsvrij mogen bouwen. Maar het gaat om meer. Ook de normen rondom veiligheid in huis, brandwering en ventilatie nemen wij in acht en passen we in overleg met opdrachtgevers toe. Is er een officiële bouwaanvraag of vergunning nodig? Dan regelen we dit als aannemer in Amsterdam voor u, inclusief alle nodige berekeningen en schetsen.

A.F.Bouw betekent voor u:

 • Erkend aannemer in Amsterdam en bouwbedrijf
 • Vakkundige bouwbegeleiding
 • Duidelijk en scherp in advies, offerte, prijs, planning en voortgang
 • Verzekerd van maatwerk
 • Altijd vrijblijvend advies mogelijk
 • Werkt met team vakspecialisten
 • Zorgvuldig in afwerking & flexibel in uitvoering
 • Uitgebreide garanties

Particuliere, zakelijke bouwprojecten en restauratie

Naast particuliere woningeigenaren kunnen ook winkels, bedrijven en kantoren gebruik maken van onze diensten.  Zo kunt u ons inschakelen voor het maken van een nieuwe kantoor- of magazijnindeling. Verder zijn we specialist in het plaatsen van systeem- en metalstud wanden. Uiteraard werken we dit professioneel af met de nodige kozijnen, deuren en beglazing. Allemaal uitgevoerd in de gewenste kleur.

Restauratie historische woning

Beschikt u over een karakteristiek of historisch pand? Zijn er in huis authentieke details die u weer in ere wilt herstellen? Dan kunt u bij ons terecht voor restauratie van houtwerk, kozijnen en andere onderdelen van de gevel. En voor herstelwerkzaamheden en renovaties binnenshuis. Wilt u zo’n woning graag naar deze tijd brengen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer of door een uitbouw? Of moet het pand worden voorzien van isolerende beglazing of dakisolatie? Dan zorgen we als aannemer in Amsterdam dat dergelijke aanpassingen op zo’n wijze worden uitgevoerd dat de authentieke uitstraling altijd volledig behouden blijft.

Maatwerk via A.F.Bouw, aannemer in Amsterdam


Veruit de meeste bouwprojecten die we aanpakken betreffen maatwerk. Ieder pand of woning heeft zijn karakteristieken en ook iedere gemeente stelt weer andere eisen aan de bouw. Zeker als dit gevolg heeft voor het straatbeeld. Daarom adviseren we u over passende oplossingen die het beste aansluiten op eventuele restricties. Uiteraard begeleiden we onze voorstellen met duidelijke tekeningen, prijsberekeningen en natuurlijk een inzichtelijke planning. Ook hebben wij een samenwerking met Slotenmaker Amsterdam.

Ook vragen we voor u meteen alle nodige vergunningen aan.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Professioneel timmerwerk
Complete verbouwing
Onderhoud & renovatie
En nog veel meer

Aannemer in Weesp
Bouwbedrijf Weesp
Aannemer Amsterdam
Keukenrenovatie
Afbouwbedrijf Amsterdam

AF Bouw bestaat ook dit jaar 10 jaar!

Rijnkade 151, 1382GT Weesp

Call Now Button